Konkursai, Utenos EDIC naujienos

Komandinis žaidimas „Europrotai“ Utenoje

„EUROPROTAI“ grįžta! Europe Direct informacijos centrai Lietuvoje ir Jaunimo Europos komanda kviečia visus burti komandas ir registruotis atgimstančiuose „Europrotuose“! Utenoje pirmasis turas jau kovo 6 dieną!

„Europrotai“ – tai komandinis žaidimas paremtas protų kovų tipo viktorina, kuri vakarais į įvairias erdves pritraukia žinių ištroškusių ir jas pademonstruoti norinčių smalsuolių.

Žaidimo taisyklės:

1. Turnyre gali žaisti tik iš anksto užsiregistravusios komandos. Registruojantis reikia nurodyti komandos pavadinimą, komandos narių vardus ir pavardes, komandos kapitono kontaktinius duomenis.
2. Komandą sudaro nuo 4 iki 6 žmonių.

3. Už teisingą atsakymą į vieną klausimą komanda gauna 1 tašką. Už pusę teisingo atsakymo komanda gauna 0,5 taško. Už neteisingą atsakymą komanda taškų negauna. Taškai už atsakymą neskaidomi į mažesnes dalis, nebent tai objektyviai leidžia padaryti klausimas ir jo atsakymas.

4. Žaidimo metu draudžiama naudotis telefonais ir kitomis ryšio priemonėmis, kompiuteriais, literatūra ir papildomais užrašais atsakymams ieškoti bei nusižiūrėti nuo kitų komandų. Šią taisyklę pažeidusi komanda žaidimo vedėjo sprendimu gali būti diskvalifikuota iš turnyro.

5. Žaidimo vedėjas visada teisus.

6. Jei žaidimo vedėjas neteisus, žiūrėkite taisyklę nr. 5.

Dalyvavimas „Europrotuose“ yra nemokamas. Laukiame Jūsų!

Kur: Utenos A. ir M. Miškinių viešosios bibliotekos konferencijų salėje (Maironio g. 12)

Kada : Kovo 6, 13, 20, 27 d. 18 val.

Registracija: edicutena@gmail.com . Iki vasario 28 d.
Informacija tel.: 8 646 11406