Konkursai

Fotografijų konkursas – „Europa – tai aš“

g

Nepriklausomas informacijos apie Europos Sąjungą sklaidos tinklas jaunimui Lietuvoje – Jaunimo Europos komanda – skelbia fotografijų konkursą „Europa – tai AŠ“ ir kviečia dalyvauti visus norinčiuosius!

Gebate pagauti patį originaliausią kadrą? Galvoje jau kirba būsimosios nuotraukos idėja? O galbūt savajame fotoalbume jau turite būtent šią temą puikiai atspindinčią nuotrauką iš atostogų Graikijoje?

Iki 2014-02-01 elektroniniu paštu europa.tai.as@gmail.com pateikite originalią, savos kūrybos, kuo aukštesnės kompiuterinės raiškos nuotrauką .jpg formatu, kuri dalyvaus konkurse.

Laiške nepamirškite nurodyti savo vardo ir pavardės bei kontaktinio telefono numerio, kuriuo susisieksime laimėjimo atveju. Taip pat galite pateikti ir papildomą komentarą – ką norėjote pavaizduoti, kokioje vietovėje fotografavote ir pan.

Vienas asmuo konkursui gali pateikti neribotą kiekį nuotraukų!

Vertinimo komisija bei publika išrinks geriausių nuotraukų autorius, kurie bus apdovanoti vertingais Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje bei Europos Parlamento Informacijos biuro Lietuvoje įsteigtais prizais!

Daugiau informacijos: europa.tai.as@gmail.com ; www.pazinkeuropa.lt

Kurk! Fotografuok! Laimėk!

P.S. prieš siųsdamas(-a) nuotrauką, atkreipkite dėmesį, jog:
pateikdamas nuotrauką(-as), Jūs patvirtinate, kad esate nuotraukos autorius ir esate gavęs nuotraukoje esančių asmenų sutikimą šią nuotrauką naudoti konkurse;
nuotraukos(-ų) turinys neturi skatinti religinės, tautinės nesantaikos ar kitaip pažeisti Lietuvos Respublikos įstatymų;
nuotrauka(-os) negali būti anksčiau skelbta per visuomenės informavimo priemones;
pateikdamas nuotrauką, Jūs sutinkate, jog nuotrauka(-os) gali būti neatlygintinai ir be jokių apribojimų organizatorių eksponuojama(-os) ir disponuojama(-os) informacijos sklaidos ir kitais tikslais.